Twee huizen

Bagband

Dit meergezinshuis is telkens voor een familie met twee kinderen concipiërt. De ordening van elke terras biedt een grotere privé-sfeer als twee terrazen naast elkaar.

**prijs: op aanvraag

Großefehn

Door het dakterras en het balkon gaat dit meergezinshuis alleen maar als een meergezinshuis met een etage door. Bij dit meergezinshuis ligt het voordeel in het gebruik zonder dakschuinten en het weids gevoel van ruimte door de moderne en opene bouwstijl.

**prijs: op aanvraag

Ulbargen

Dit meergezinshuis worden eerst op de twede gezicht als onder één kap herkent. De overdekte ingang en de ruimtelijk gedeelden terrazen maken de charme van dit meergezinshuis uit.

 
**prijs: op aanvraag

Strackholt

Dit meergezinshuis worden eerst op de twede gezicht als onder één kap herkent. De overdekte ingang en de ruimtelijk gedeelden terrazen maken de charme van dit meergezinshuis uit. Dit huis heeft naar de tuin een vierde puntgevel. De garage (optie) kan als dakterras worden gebruikt.

 
**prijs: op aanvraag
Informatie tot huizen krijgt u per e-mail
onder: info@huisbouw-creatief.com of Tel.: +494943/990441

Alle gewijsde ontwerpen zijn auteursrechtelijk beschermt. Het gebruik resp. het afschrift van de ontwerpen is alleen maar met de ontwerpschrijver - meneer Busker - aftestemmen. Een gebruik van ontwerpen, die niet ingewilligd is wordt zonder uitzondering strafrechtelijk vervolgt !

Huisbouw-creatief is een planningsprestatie door het architectuurbureau Busker
*volgens bouwbeschrijving
**De prijzen worden op het ogenblik door een aanbesteding berekent. De gunning van werk wordt alleen maar aan solide en ervarenen ambachtsmannen geplaatst. Als er een bijzondere interesse aan een van de ontwerpen bestaat, geven wij de voorkeur aan een prijsvinding voor dit object.