Landhuizen voor het friesiesche cultuurlandschap

Voor het ostfriesiesche cultuurlandschap is de instandhouding van bestaande Gulfhoeven, Fehnhuizen und Kapiteinshuizen heel belangrijk. Maar ook nieuwe landhuizen zullen aan het karakter van de ostfriesische bouwstijl voldoen. Er zijn talrijke kenmerken die deze bouwstijl onderscheiden. In de meeste gevallen worden toch alleen maar pregnante details overgenomen. De gewijsde ontwerpen zullen een maximum van ostfriesische architectuur overnemen, echter een modern gebruik garanderen. Hierbij komt me de ervaring van het omgebruik op de monumentenlijst staande hoeven ten goede

( bijv. De Gulfhoeve in Großheide - Halve finale winnaar bij Pro 7 - Avenzio zoekt het superhuis -)


Ostfriesische Landhuizen

Timmel

Dit ostfriesisch landhuis verenigt bijzonder vele details van de traditionele ostfriesische bouwstijl. Desondanks beantwoordt het gebruik van het gebouw aan de modern eisen van tegenwoordige wonen.

**prijs: op aanvraag

Wiesens

Met dit landhuis is het gelukt op een kleinste ruimte ostfriesische landhuisarchitectuur te realiseren. Door de actuele en openlijke bouwstijl ontstaat een weids gevoel van ruimte.

**prijs: op aanvraag

Jemgum

Dit ostfriesisch landhuis is voor een gebruik zonder barrieren of als een voor uitbreiding vatbaar starterhuis concipiërt.

**prijs: op aanvraag

 


Landhuizen met Friespuntgevel

Ditzum

Dit weids Friespuntgevelhuis biedt veel ruimte en heeft in het ingangsbereik een galerij.

**prijs: op aanvraag
Oldersum

Dit landhuis met Friespuntgevel onderscheidt door een geraffineerde plattegrond.

**prijs: op aanvraag 
Bingum

Het huis Bingum beschikt over een plattegrond die de eis aan comfortabele wonen voldoet.

 

**prijs: op aanvraag

Informatie tot huizen krijgt u per e-mail
onder: info@huisbouw-creatief.com of Tel.: +494943/990441

Alle gewijsde ontwerpen zijn auteursrechtelijk beschermt. Het gebruik resp. het afschrift van de ontwerpen is alleen maar met de ontwerpschrijver - meneer Busker - aftestemmen. Een gebruik van ontwerpen, die niet ingewilligd is wordt zonder uitzondering strafrechtelijk vervolgt !

Huisbouw-creatief is een planningsprestatie door het architectuurbureau Busker
*volgens bouwbeschrijving