BOUWBESCHRIJVING
Algemeen
  
De volgende bouwbeschrijving is een door ons voorgestelde en calculeerde uitvoering. Een vormgeving volgens uw wensen is mogelijk. Omdat u een individueel huis wil bouwen kan u vanzelfsprekend nog veeleisender details of een bescheidene inrichting beslissen. De gewijsde plattegronden zijn binnen van de draagkrachtige wanden resp. de buitenwanden frij veranderlijk. Volgens uw wensen werken wij samen met u uw individueel huis zonder toeslag voor de bijkomende planning uit. Voor de bouwen van het huis zo te aanvaarden resp. de bouwen van de ruwbouw en de uitgekozen firma's wordt een gegarandeerde vaste prijs volgens afspraak vastgelegd. Er worden bouwmaterialen met hoge waarde verwerkt welke milieuvrindelijk en heel gemakkelijk te onderhouden zijn. Zodat worden de onderhoudskosten voor uw huis op een minimum verlaagt, want goedkope materialen zouden op de duur de duursten kunnen worden. De volgende bouwbeschrijving baseert op jarenlange ervaringen in de verdiepingsbouw. Uitgekozen firma's en bekende Duitse bouwstoftoeleverancieren zijn garant voor een geprijsde kwaliteit. 
 

Financiele zekerheid

De contracten voor de bouw van het huis worden direct tussen de opdrachtgever en de betrokkene firma's gesluit. Dat heeft het voordeel, dat uw geld niet door 3. handen gaat maar eerst na de geleverde verrichting direct naar de ambachtsman gaat.
 
Objectbeschrijving
De verdeling van de verdiepingen is uit de plattegrondontwerpen en aanzichten duidelijk.
De volledige ontwikkeling gebeurt volgens de bouwbeschrijving zonder keukeninrichting, meubels, schilderwerken, vloerbedekkingswerken en buitenplantsoenen. De grondslag voor de bouwbeschrijving zijn de bouwverzoekschriftplannen. De op de hompage en in de catalogus genoemden prijzen betrekken zich op de gewijsde woonhuizen zo te aanvaarden inclusief BTW. De prijzen zijn geldig in een straal van 75 km om Aurich (behalve eilanden). Op bouwterreinen die verder weg zijn moeten de werkers bijkomend een "Auslöse" krijgen.
 
Planning

In de vaste prijs zijn inbegrepen:
• architectenprestatie
Uitwerking van de bouwkennisgeving/bouwaanvraag: 4 aanzichten, plattegronden, huissnit, woonoppervlaktenberekening, berekening van de verbouwde ruimte enz...
• Meten van het huis op het perceel
• bouwstroom, bouwterreininrichting
(bouwstroombak wordt opgestelt, watermeter van de opdrachtgever)
Wij overnemen graag de planning en organisatie der ontsluiting van het perceel.
Hiermee ontlasten wij u van overheidsgangen en planningsverrichtingen.

 
Meer Informatie krijgt u per e-mail onder:
info@huisbouw-creatief.com of Tel.: +494943/990441
Huisbouw-creatief is een planningsprestatie door het architectuurbureau Busker