BOUWBESCHRIJVING
Schrijnwerkers & Glazenmakers
 
Huisdeur & Ramen
Huisdeur uit kunststof, wit, incl. knopstel met veiligheidsslot.
warenwaarde bruto 1.600,- €.
Ramen en de deur tot terras uit kunststof, wit, met thermoplusglas (U-waarde 1,1 W/m2K, klimaatplus V 1,1 4-20-4; 1,1; 32 dB), buiten rondom verzegelt, met eenhandig-draai-tuimelbeslag en rondom weerbestedige lipdichting. U-waarde (volgens BAZ) van het raamkozijn 1,3 W/m2K. De ramen worden volgens de nieuwe EnEV ingebouwd.

Binnendeuren

Binnendeuren als eindbehandelte kwaliteits-houten-deuren. Uitvoering in beuk, met voering en bekleding, ingelegde rubberpakking und knopstel. Warenwaarde per knopstel netto 16,- EUR. De deuren voor woonkamer en keuken desgewenst met glasfragment, warenwaarde per ruit netto 33,- EUR. Andere houtsoorten en glasfragmenten tegen toeslag mogelijk.
 
Verdiepingstrap
Houtzijkanttrap met houten treden (trede dikte 50 mm) en een handige en markante handloop, uitvoering in beuk, verzegelt inclusief oppervlakbehandeling, aanvaardings- en uittredingszuil en leuningsstraven. Leuning op de zolderverdieping in dezelfde materiaal en uitvoering. De trapproducent besit gote ervaring in de bouw en de montage van houten trappen. Dat is uitstekend ambachtswerk. Andere trappensoorten en uitvoeringen zijn mogelijk.
 
Meer Informatie krijgt u per e-mail onder:
info@huisbouw-creatief.com of Tel.: +494943/990441
Huisbouw-creatief is een planningsprestatie door het architectuurbureau Busker