Eengezinswoningen > Creatief-huizen

 

Genius

Dit huis onderscheidt door het optimaal gebruik van ruimte. In alleen 450 m³ verbouwde ruimte vinden 120 m² woonoppervlakte plaats. De clou - een galerij is in het eetbereik geintegreerd.

prijs: op aanvraag

Pagode

Pagode is van de stijl aan Aziatische Pagodenhuizen aangesluit. Voor onze breedtegraden heeft dit huis het voordeel, ondanks kamers zonder dakschuinten van de wetgever als een huis met een etage doortegaan.

prijs: op aanvraag

Solar

Dit "zonnehuis" heeft een paneel dat de zon volgt en dus niet alleen maar een buitengewone architectuur biedt maar ook een grotere energiebron belooft. De idee met een beweegbaar paneel heeft het bij mijn weten nog nooit gegeven.

prijs: op aanvraag

Futura

Dit exclusief huis bezielt niet alleen maar door het uiterlijk. De plattegrond is tot in het detail weldoordacht. Op de zolderverdieping hebben alle kamers een toegang naar de balkons.

prijs: op aanvraag

 

 

Informatie tot huizen krijgt u per e-mail
onder: info@huisbouw-creatief.com of Tel.: +494943/990441

Alle gewijsde ontwerpen zijn auteursrechtelijk beschermt. Het gebruik resp. het afschrift van de ontwerpen is alleen maar met de ontwerpschrijver - meneer Busker - aftestemmen. Een gebruik van ontwerpen, die niet ingewilligd is wordt zonder uitzondering strafrechtelijk vervolgt !

Huisbouw-creatief is een planningsprestatie door het architectuurbureau Busker
*volgens bouwbeschrijving
**De prijzen worden op het ogenblik door een aanbesteding berekent. De gunning van werk wordt alleen maar aan solide en ervarenen ambachtsmannen geplaatst. Als er een bijzondere interesse aan een van de ontwerpen bestaat, geven wij de voorkeur aan een prijsvinding voor dit object.