Eengezinswoningen > Gelijkvloerse huizen voor wonen zonder barrieren

Juist

Dit huis is zonder barrieren bruikbaar. Zelfs vanaf de garage komt men zonder treden binnen het huis. Overigens is de garage in de prijs inbegrepen. Een garage is met ca. 25.000,- € te calculeren. Op de zolderverdieping zijn bijkomend tot 80 m² woonoppervlakte (140 m² oppervlakte) mogelijk.

**prijs: op aanvraag

Norderney

Dit huis is zonder barrieren bruikbaar. Zelfs vanaf de garage komt men zonder treden binnen het huis. Overigens is de garage in de prijs inbegrepen. Een garage is met ca. 20.000,- € te calculeren. Op de zolderverdieping zijn bijkomend 110m² woonoppervlakte (145 m² oppervlakte) mogelijk.

**prijs: op aanvraag

Jemgum

Dit ostfriesisch landhuis is voor een gebruik zonder barrieren of als een voor uitbreiding vatbaar starterhuis concipiërt.

**prijs: op aanvraag

Vario

Dit huis is ideaal als een pensioensplaats, want het is aan de ene kant zonder barrieren bruikbaar en aan de andere kant gemakkelijk te beheren door de overzichtelijke maar weids behoorlijke vlakte.

**prijs: op aanvraag

 

 

Informatie tot huizen krijgt u per e-mail
onder: info@huisbouw-creatief.com of Tel.: +494943/990441

Alle gewijsde ontwerpen zijn auteursrechtelijk beschermt. Het gebruik resp. het afschrift van de ontwerpen is alleen maar met de ontwerpschrijver - meneer Busker - aftestemmen. Een gebruik van ontwerpen, die niet ingewilligd is wordt zonder uitzondering strafrechtelijk vervolgt !

Huisbouw-creatief is een planningsprestatie door het architectuurbureau Busker
*volgens bouwbeschrijving
**De prijzen worden op het ogenblik door een aanbesteding berekent. De gunning van werk wordt alleen maar aan solide en ervarenen ambachtsmannen geplaatst. Als er een bijzondere interesse aan een van de ontwerpen bestaat, geven wij de voorkeur aan een prijsvinding voor dit object.