Eengezinswoningen > Starter huizen

 

Vario

Voorlopig kan dit gelijkvloers huis door 2-3 personen worden gebruikt. De vergrotingsreserven maken een meegroeien van het huis mogelijk. Daardoor ontstaat veel ruimte voor kinderen en later kan zonder grote moeite een separate appartementwoning ontstaan. Tot 60 m² bijkomende woonoppervlakte (75 m² oppervlakte).

**prijs: op aanvraag

Wiesens

Met dit landhuis is het gelukt, op een kleinste ruimte ostfriesische landhuisarchitectuur te realiseren. Door de actuele en openlijke bouwstijl ontstaat een weids gevoel van ruimte.

**prijs: op aanvraag

Jemgum

Dit ostfriesische landhuis is voor een gebruik zonder barrieren of als een voor uitbreiding vatbaar starterhuis concipiërt. Meer dan 50 m² woonoppervlakte (75 m² oppervlakte) als vergrotingsreserve.

**prijs: op aanvraag

Memmert

Dit woonhuis is ideaal voor alleenstaande en pare. Toch is er een kinderkamer voorhanden. De ramen, die over hoek geplaatst zijn, hebben een erkereffect en brengen veel licht in de woonruimten.

**prijs: op aanvraag

Mellum

Dit woonhuis heeft een weldoordachte plattegrond tot in het detail en is bijzonder geschikt voor een familie met twee kinderen.

**prijs: op aanvraag

 

 

Informatie tot huizen krijgt u per e-mail
onder: info@huisbouw-creatief.com of Tel.: +494943/990441

Alle gewijsde ontwerpen zijn auteursrechtelijk beschermt. Het gebruik resp. het afschrift van de ontwerpen is alleen maar met de ontwerpschrijver - meneer Busker - aftestemmen. Een gebruik van ontwerpen, die niet ingewilligd is wordt zonder uitzondering strafrechtelijk vervolgt !

Huisbouw-creatief is een planningsprestatie door het architectuurbureau Busker
*volgens bouwbeschrijving
**De prijzen worden op het ogenblik door een aanbesteding berekent. De gunning van werk wordt alleen maar aan solide en ervarenen ambachtsmannen geplaatst. Als er een bijzondere interesse aan een van de ontwerpen bestaat, geven wij de voorkeur aan een prijsvinding voor dit object.